Lataa PDF-tiedostoja säilöstäsi

1. Poista säilön lukitus syöttämällä pääsalasana ja napauttamalla Avaa lukitus.

Jos laitteessasi on Android-versio 6.0 tai uudempi ja tuki sormenjälkitodennukselle, joka on sallittu sovellusasetuksissa, voit avata säilön lukituksen sormenjäljellä pääsalasanan sijaan.

2. Napauta sovelluksen pääikkunassa -kuvaketta tai pyyhkäise näyttöä oikealle.

Pikapalkki avautuu vasemmalle.

3. Napauta pikapalkissa Asiakirjat.
  4. Valitse ladattava PDF-tiedosto Asiakirjat-ikkunassa.
  5. Napauta > Tallenna laitteelle.
  6. Valitse tallennuksen kohdekansio avautuvasta ikkunasta ja napauta OK.